Låna gratis på helgen

Inte nog med att man kan låna gratis, det finns även möjlighet att få sitt gratis smslån utbetalt även på helgen. Om just du kan få det när du gör din ansökan beror på vilken smslångivare du vänder dig till, på vilken bank du har ditt bankkonto och när du gör din ansökan.

Välj en långivare som använder samma bank som du

När vi på gratislåna.se snackar om helgutbetalning syftar vi på att du får ditt gratis sms lån utbetalt redan samma dag även om du gör din ansökan på helgen, normalt får du dina pengar strax efter att du har gjort din ansökan. För att det här ska fungerar måste du använda dig av samma bank som smslångivaren för annars kan långivaren inte göra en direktöverföring, något som krävs för att pengarna ska hamna på ditt konto direkt. Om du använder dig av en annan bank hamnar smslånet på ditt konto först när bankerna har öppet igen, vilket de bara har på vardagar.

Således måste du ansöka om ett gratis smslån hos en långivare som har ett bankkonto på samma bank som du. De vanligaste bankerna långivarna använder sig av är Nordea, SEB, Handelsbanken och Danske bank, så om du har ett bankkonto på en av dessa banker kommer du kunna få ditt smslån utbetalt på helgen.

Ansök under långivarens kontorstid

Långivarens kontor måste också vara öppet för att du ska kunna få en helgutbetalning, men det bästa är att många smslångivare har generösa öppettider och har öppet både på lördagar och söndagar. Du bör försäkerhetsskull ändå kolla att kontoret har öppet när du gör din ansökan och helst bör du göra den 30 – 60 minuter innan kontoret stänger om du vill vara på den säkra sidan.