Smslån med betalningsanmärkning

Här på gratislåna.se hittar du ett antal långivare som beviljar gratis smslån trots betalningsanmärkning, för visst kan du även låna gratis och ansöka om räntefria smslån trots att du har en eller flera anmärkningar.

Smslångivare som beviljar smslån till dig som har betalningsanmärkningar brukar inte ha några formella krav på att du måste ha en högre eller tryggare inkomst än vad andra har. De gör istället en helhetsbedömning av din nuvarande ekonomi, men vissa kanske beviljar dig ett lite mindre lån. De flesta smslångivare har dock vissa krav när det gäller själva betalningsanmärkningarna.

Du får inte ha hur många anmärkningar som helst

Nej, du kommer knappast att bli beviljad ett gratis smslån om du har massor av betalningsanmärkningar. Många långivare har en uttalad gräns för hur många man får ha medan andra har en gräns för hur stor skulden bakom dem får vara. Det finns emellertid en del kreditgivare som gör en individuell bedömning även när det gäller själva betalningsanmärkningarna.

Du får inte har för nya betalningsanmärkningar

De flesta smslångivare beviljar inte ansökningar från folk som har dragit på sig en betalningsanmärkning under det senaste halvåret. Anledningen till det är rätt så självklar egentligen: om du inte har kunnat betala tillbaka en skuld under det senaste halvåret, hur ska du kunna betala tillbaka ett smslån nu? Naturligtvis finns det undantag även här. Du kanske drog på dig en anmärkning för 5 månader sedan men har lyckats få en grymt bra ekonomi sedan dess, då är det inte omöjligt att du kan få låna ändå.

Därför får du låna med betalningsanmärkning

  • Smslån är små lån vilket innebär att kreditbolaget inte riskerar att förlora någon större summa pengar om du inte kan betala tillbaka, annat är det med privatlån som kan vara bra mycket större.
  • Eftersom löptiden är så kort är risken inte så stor att din ekonomi förändras sådär jättemycket under denna tid.
  • En betalningsanmärkning visar bara att du varit i ekonomisk knipa tidigare, inte att du har en dålig ekonomi nu.